Caruso: The Good Italian

Caruso: the Good Italian is een Italiaans kledingmerk dat sinds 1958 een prominente plaats heeft ingenomen op het gebied van elegante, luxueuze mannenkleding.

Alle kleding wordt gemaakt in Soragna in Italië, dat ervoor zorgt dat er veel minder transportkosten zijn naar verkopers in Europa, iets dat weer beter is voor het milieu. De materialen die Caruso gebruikt zijn duurzaam en alleen de materialen met de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Hierdoor gaan jasjes, gilets en broeken jarenlang mee.

Zo is het wol dat voor diverse jassen wordt gemaakt zeer zacht, stretcht het van nature en kreukt het niet. Bovendien wordt de wol van schapen gebruikt die buiten in de wind grazen, waardoor het wol extra fijn wordt. Ook het feit dat wol en zijde worden gemixt in het productieproces van diverse producten, zorgt voor zachte en dikke jassen die ook licht zijn om te dragen. De herfst- en wintercollectie van Caruso is daarnaast gemaakt van fijne materialen die goed aanvoelen op de huid, maar deze ook warm houdt.

Wat ooit begon als een kleermakerszaak is nu uitgegroeid tot één van de bekendste Italiaanse merken en koploper op het gebied van stijl en comfort. Bekijk nu het aanbod bij Pauw.com.