Een killerbody vanuit je woonkamer.

Heb jij altijd al dat mooie, strakke lijf gewild, maar kun je jezelf er maar niet toe zetten om naar de sportschool te gaan? De kettlebell training kan dé oplossing zijn!

Een kettlebel training kun je doen vanuit je huis, in de woonkamer, de tuin of je garage. Je hebt simpelweg een open ruimte nodig van zon 4 vierkante meter en 1 kettlebel. Voor de gemiddelde man voldoet een kettlebel van 16kg, een vrouw heeft voldoende aan een 8kg kettlebell om de meeste trainingen goed uit te kunnen voeren(uitzonderingen daargelaten). Kettlebells zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Neem daarvoor eens een kijkje op fitnessapparaat.nl.

Wat is een kettlebel training?

Een kettlebel training is een training waarbij je verschillende spiergroepen tegelijkertijd aanspreekt en worden de oefeningen in een hoog tempo achter elkaar uitgevoerd. Op deze manier train je zowel spierkracht als je conditie en daarom is het dé manier om een fitter lichaam te creëeren.
Je conditie wordt beter zonder teveel druk op je gewrichten te zetten. Het is geen bodybuilding. Kettlebell trainingen richten zich meer op de bewegingen dan puur op spieren, kracht als een functie van mobiliteit. Op deze manier is de kans op het krijgen van blessures ook een stuk kleiner!

Daarnaast is het super leuk om te doen, je kunt eindeloos variëren in je trainingen, zodat het niet gaat vervelen en je bespaart een hoop geld aan fitnessabbonementen.
Dus ga ervoor en veel plezier!
Voor meer informatie omtrent fitness en de verschillende mogelijkheden: fitnessapparaat.nl