Golden Goose, fusie van mode en kunt uit Venetië

Een label voor de eigentijdse modebewuste vrouw en man. Kunst en mode worden in dit label samengebracht en vormen een nieuwe lifestyle. Een losse moderne stijl met een vintage gevoel. Modern klassieke invloeden verpakt in een moderne Italiaanse kleermakers traditie.

Golden Goose, een label dat in het jaar 2000 is geboren uit de creatieve geesten van twee jonge mensen, Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo. Deze, in Venetië geboren en getogen en destijds nog onbekende mode ontwerpsters, weten zich snel een plaats te veroveren met hun innovatieve ambachtelijke producten: Golden Goose een ‘Deluxe Brand’.

De chique sneakers van Golden Goose zijn het eerste succes van het nog jonge modelabel en zijn lux gewild casual schoeisel voor de modebewuste jonge vrouw en man. Na het succes van de Golden Goose sneakers, is het label gaan uitbreiden en heeft inmiddels een volledige kledinglijn voor de vrouw en de man, welke een mooi voorbeeld is van een lifestyle die het merk wil uitdragen.

Het echtpaar Francesca en Alessandro brengen jaarlijks verschillende nieuwe collecties uit, inspelend op de natuurlijke jaargetijden. Golden Goose Deluxe Brand heeft eigen winkels in de voornaamste grote steden op alle continenten, en laat zich enkel vertegenwoordigen door streng op kwaliteit en vakmanschap geselecteerde partners.

Cliënten kunnen collectie van Golden Goose bekijken in de winkels van Pauw, waar de staf klaarstaat voor een persoonlijke service en advies. Ook in de webshop kan men de unieke collectie van dit merk bekijken en bestellen.