Jacob Cohen, unieke broeken

Jacob Cohen

Jacob Cohen is een Italiaans kledingmerk dat diverse kleren produceert en verkoopt aan de consument. Het merk richt zich op luxe kleding onder het denim label. Jacob Cohen heeft zowel productie voor de herenmode als voor de damesmode. Het merk heeft veel verschillende soorten producten waaronder vooral veel broeken, shorts, shirts en polo’s, maar het bedrijf verkoopt bijvoorbeeld ook geurkaarsen en geurstokjes. Jacob Cohen is een bekend merk in Italië, maar wordt ook nog altijd steeds bekender over de wereld.

Geschiedenis Jacob Cohen

Het merk Jacob Cohen werd opgericht in Italië in het jaar 1985. De toenmalige oprichter van het bedrijf was Tato Bardelle. Het merk werd echter later overgenomen door de zoon van Tato Bardelle, namelijk Nicola Bardelle. Er zijn veel ontwikkelingen en veranderingen geweest sinds het moment van de oprichting. Grote veranderingen vonden vooral plaats nadat zoon Nicola Bardelle het merk had overgenomen van zijn vader. Nicola Bardelle had specifieke doelen en eisen bij de kledingstukken. Volgens hem moesten bijvoorbeeld spijkerbroeken overal en ten alle tijden gedragen kunnen worden. De kledingstukken werden dan ook dusdanig ontworpen dat dit mogelijk was. Verder moesten de producten comfortabel zitten en een goede uitstraling hebben. Ook worden alle kledingstukken, van spijkerbroeken tot aan polo’s volledig met de hand gemaakt. Bij de productie wordt vooral gebruik gemaakt van de stof Kurabo. Een ander punt wat uniek is aan de kledingproductie van Jacob Cohen is dat er geen gebruik gemaakt wordt van chemicaliën bij de maak van de kleren. Inmiddels zijn kleren en andere producten van Jacob Cohen verkrijgbaar in diverse winkels en online op het internet.

Producten van Jacob Cohen

Zoals gezegd heeft het merk Jacob Cohen diverse producten waaronder vooral kleding. Zo verkoopt het merk bijvoorbeeld zogeheten Regular-Fit polo’s. Deze polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, grijs en licht- of donkerblauw. Polo’s zijn beschikbaar in diverse maten. Verder heeft Jacob Cohen ook Bermuda-Shorts beschikbaar. Dit zijn shorts, of terwijl korte broeken. Ook deze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in het wit of beige. Shorts zijn ook in slim-fit beschikbaar. Verder heeft het merk katoenen broeken, zowel voor dames als voor heren. De katoenen broeken kunnen slim-fit zijn maar ook bijvoorbeeld Kimberlyslim. Net als de andere kledingstukken zijn ook deze beschikbaar in verschillende kleuren. Het merk heeft daarnaast ook luxe sneakers. De sneakers geven net als bijvoorbeeld de broeken een elegante uitstraling en zijn er in diverse kleuren en maten. De spijkerbroeken van Jacob Cohen zijn misschien nog wel het bekendst. Elk product en elk kledingstuk is met de hand gemaakt en heeft een maximaal hoge kwaliteit. Naast kleding verkoopt het merk ook bijvoorbeeld geurkaarsen en geurstokken.

Locaties en leveringen

De producten van Jacob Cohen kunnen in diverse winkels gekocht worden, maar ook online worden besteld. Er zijn veel winkels door heel Nederland, maar ook door heel Europa en over de wereld waar producten van het merk gekocht kunnen worden. In Nederland is dit bijvoorbeeld mogelijk in onder anderen Amersfoort, Gouda en Zutphen. Veel mensen kiezen er echter ook voor om de kledingstukken en andere producten van Jacob Cohen online te bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij pauw.com. Pauw.com verkoopt diverse producten van het merk Jacob Cohen en heeft ook nog eens een uitstekende service die erg veel klanten tevreden houdt. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid je product af te halen of te laten bezorgen. Een snelle bezorging is vaak het geval en de producten kunnen ook zonder problemen volgens de voorwaarden geretourneerd worden.